Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

känner i mitt hjärta

jag känner i mitt hjärta,

att jag betyder mycke för dig.

Men när jag känner mig otrygg,

så krama om mig å säg att du älskar mig




Fri vers av marhyr
Läst 322 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-11 08:34



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
En mycket mycket vacker dikt...skulle vilja säga det så här:känner i mitt hjärta för den här...applåderar!!!!!
2007-09-12
  > Nästa text
< Föregående

marhyr