Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag vet inte hur du lyckades radera hela mitt liv.

en meningslös person i
en meningslös tid

ord som gav mig värde
värdefull
sen kom orden som
tog bort allt
gjorde mig utan värde
värdelös



jag antar att det är såhär det känns
när allt förlorar sitt värde
och man förlorar sig själv
till en annan värld
en annan verklighet
försvinner in i dimman
till något bättre
där man inte finns
eller behöver känna
något alls
jag antar att det är såhär det känns



när man är alldeles


tom




Fri vers av Mrscloudman
Läst 220 gånger
Publicerad 2007-09-10 17:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mrscloudman
Mrscloudman