Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

förlåt att jag

Förlåt att jag lekte,

förlåt att jag svek,

men jag trodde allt var på lek.

Försent har jag insett,

försent har jag förstått,

att de är dig jag älskar och nu har du gått




Fri vers av marhyr
Läst 300 gånger
Publicerad 2007-09-10 19:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

marhyr