Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
hjälp mig att förbättra skrivandet genom att ge tips och råd i kommentarerna, tack!


jag skulle vilja ta smärtan ifrån dig






det är vitt överallt
pipande maskiner
oroliga föräldrar, barn, nära och kära
springande rockar
rullande sängar
det är papper, pennor, allvarliga samtal
tårar av glädje och sorg
tur och otur
det är styrka och mod
det är svagt och hopplöst
det är tro och kämpaglöd
det är liv och död





























du låg på sjukhus i ett år




Övriga genrer av alonee
Läst 566 gånger
Publicerad 2007-09-10 21:01



Bookmark and Share


  aleks
jag gillar näst sista raden
\"det är liv och död\"
jag kan känna att du vill få fram en speciell känsla
dock tycker jag inte att du lyckades fullt ut!
men den funkar
2007-09-22

    Issand.
tänkte då på ett sjukhus direkt, men dikten skulle funkat bra utan sista meningen, i alla fall utan det stora mellanrummet. fin!
2007-09-10
  > Nästa text
< Föregående

alonee