Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känslor på villovägar

Jag tror nog..


..att jag kanske...

..trots alla odds...


...möjligtvis har..

..några känslor...


...som jag vill dela med dig :)




Övriga genrer av Snubblaraldrig
Läst 350 gånger
Publicerad 2007-09-10 21:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Snubblaraldrig
Snubblaraldrig