Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

färgen från dina ögon liksom etsar sig fast

och jag minns hur det var
att ligga två decimeter ifrån
och inte våga röra dig

och jag minns hur det var
att liga hundra mil ifrån
och inte kunna röra dig

och jag glömmer aldrig hur det är
att ligga aldeles intill
och inte göra annat




Övriga genrer av billybrown
Läst 412 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-11 20:15



Bookmark and Share


    inmeddiginålsögatkamel
Du skriver super, tjejen:) jag måste börja läsa mer...
puss!
2007-09-29
  > Nästa text
< Föregående

billybrown