Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du glömde din tröja igen

du kommer hit med ögon jag åtrår

smäller upp fönstret och släpper in livet

vi trängs bland samma lakan och kvalster

vi gråter droppformat salt för att fylla guds fontän

men din kärlek kan jag inte gråta bort

den stannar mellan revben och under smekt hud

du kommer hit med en doft sötare än solens

med ett lugn fridfullare än det innan stormen

och du gör alltid som jag ber dig älskling, du lämnar fönster på glänt

och jag drar efter andan tills du slår upp det igen









Fri vers av billybrown
Läst 635 gånger och applåderad av 7 personer
Utvald text
Publicerad 2007-07-21 01:04



Bookmark and Share


    inmeddiginålsögatkamel
Väldigt fint!
Grattis till stjärnan!
2007-09-29

  -Ulla Tilemo- VIP
En vacker dikt, som säger mig något om väntan....längtan.....
2007-07-27

  john ekström
extra ordinärt: \"vi trängs bland samma lakan och kvalster\"
skitbra dikt för övrigt
2007-07-23

  orbis tertius
Väldigt vackra ord skrivna i ett milt sätt, samtidigt som viss sjudande passion känns närvarande i nästan varje rad. Mycket mycket bra!
2007-07-22

  Rosmarin
väldigt fin med slutraderna!
2007-07-21

  Albert
den här var så himla vacker!!!
2007-07-21
  > Nästa text
< Föregående

billybrown