Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om att vilja ha någon...


Om du bara ville.

Om du ville träffa mig,
vet du att jag skulle vara hos dig på en sekund?
Om du ville prata med mig,
vet du att jag skulle släppa allt och ringa direkt?
Om du ville hålla om mig,
vet du att jag aldrig skulle släppa?
Om du ville vara min,
vet du att jag skulle vara din föralltid?

om du bara ville...




Fri vers av everlastingme
Läst 356 gånger
Publicerad 2007-09-12 16:42



Bookmark and Share


  Frökenfanny
Väldigt väldigt fin.
UNDERBAR!
2007-09-12
  > Nästa text
< Föregående

everlastingme
everlastingme