Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om att säga en sak men göra en annan.


Varför väntar jag fortfarande?

jag förstår mig inte på dig.
jag förstår mig inte på mig själv heller för den delen.
du säger en sak, du gör en annan.
jag säger en sak, min hjärna tänker något annat.

vi skulle vara så perfekta tillsammans.
ändå kan vi aldrig få varandra.

vet du vad du vill?
har du bestämt dig nu?
det känns aldrig som om du har det, inte på riktigt.

jag vet inte hur många gånger till jag kan förlåta att du ändrar dig.

du ville ha mig bara för att komma på att du nog inte var redo.
du ville ge mig en chans till bara för att inse att du inte var kär i mig.
du sa att du inte utesluter något.
jag sa att det var för sent.

varför väntar jag fortfarande?




Fri vers av everlastingme
Läst 390 gånger
Publicerad 2007-11-12 20:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

everlastingme
everlastingme