Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om människor som lämnar avtryck.


Jag såg att du såg att jag så.

Av en slump satt vi där.
Jag i fönstret, du på bänken mittemot.
Jag skrattade åt någonting.
Jag tittade upp och såg att du skrattade åt samma sak.
Jag såg att du såg att jag såg och skrattet lekte i blicken som mötte min i en hundradels sekund.

Jag känner inte dig men önskar att jag gjorde.
Jag har varit i samma rum som dig och delat ett skratt med dig men jag kommer antagligen inte se dig igen.

Vissa människor lämnar avtryck.
Du var en sådan mäniska.




Fri vers av everlastingme
Läst 383 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-20 15:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

everlastingme
everlastingme