Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om att längta efter förändring.


Kan inte jag få blunda nu?

Tänk vad skönt att bara släppa taget och låta allt bli som det blir.
Tänk vad skönt att slippa tänka och låta någon annan ta alla beslut.
Tänk vad skönt att bara stänga ögonen och låta någon leda mig igenom mörkret.
Kan jag inte få blunda nu?
Bara blunda och hoppas att någon tar min hand.
Tar min hand och leder mig bort.
Bort från allt gammalt och in i nåt nytt.
Nåt nytt och nåt spännande.
Nåt spännande och nåt värdefullt?




Fri vers av everlastingme
Läst 210 gånger
Publicerad 2007-09-12 16:48



Bookmark and Share


    relief2u
Oj, vad bra!
Du följer ett mönster som du helt plötsligt bryter,
det gör dikten intressant.
Du har ett fint språk och jag tror att du ska använda det hela vägen... alltså skriv ut något istället för nåt.
Har du blundat än?
2007-09-16
  > Nästa text
< Föregående

everlastingme
everlastingme