Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om att undra och hoppas.


Såg du mig?

Är jag vaken eller drömmer jag?
Tiden som i slowmotion.
Jag nyper mig själv hårt men inget händer.
Du vände dig om.
Var det verkligen mig du tittade efter?
Mötte jag verkligen din blick?
Såg du mig?
Allt annat försvinner.
I mina tankar bara du, du, du.
Såg du mig?




Fri vers av everlastingme
Läst 189 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-12 16:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

everlastingme
everlastingme