Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om att ha en dålig dag.


Dagar då allt går fel.

dagar då allt går fel.
då hela världen är emot dig.
då varje sekund känns som en minut.
då ingenting känns kul eller spännande.
då man helst bara vill gömma sig under täcket.
då du inte orkar göra någonting utan bara sitter.
sitter och stirrar, sitter och tänker.
tänker på allt, tänker på inget, tänker på dig.
såna dagar, då allt går fel.

jag gillar inte såna dagar.




Fri vers av everlastingme
Läst 194 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-12 16:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

everlastingme
everlastingme