Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om att vilja ha någon som är perfekt.


perfekta du + hopplösa jag.

Du.
Perfekta du.
Jag känner dig inte men jag vet att du är perfekt.
Hopplösa jag.
Jag.
Du känner mig inte men jag är hopplös.
En hopplös drömmare.
Jag känner dig inte.
Har inte sagt ett ord till dig.
Ändå drömmer jag om dig.
Ändå föreställer jag mig hur perfekta vi skulle vara.
Jag föreställer mig oss tillsammans.
Är det ett tecken på att jag är hopplös?
Att jag föreställer mig det otänkbara.
För det är väl otänkbart?
Perfekta du + hopplösa jag.
Det går ju inte bara.




Fri vers av everlastingme
Läst 232 gånger
Publicerad 2007-09-12 16:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

everlastingme
everlastingme