Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En ny menings chans (att kippa luft)

Min hemliga punkt
fick ingen röra
min integritet
eller min intenhet
en handflata i luften
som hinder
och tid passerade

Och alla punkters
rätt till avslut
för en ny menings chans
att kippa luft
Min hemliga punkt
blev ett brutet förtroende
som satte alla punkter
i stor bokstav
och berättelsen
fick liv




Fri vers av Tina-sol
Läst 434 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-12 19:51



Bookmark and Share


  Effell
Jag älskar när skribenten lyckas få in titeln i texten, eller tvärtom. Och texten är bra. Tror baske mig den t.o.m. blir ett bokmärke, när jag tänker efter.
2007-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol