Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hotfulla röster

du hade lyckats fly undan även fast det var en ren
lögn i våran fantasi, men du lät dig själv bli lurad av den
frusna tanken som svepte förbi sakta och skärande ondskefullt.

(allt pekas åt mitt håll och jag hör skrattande röster bakom mig och överallt)




Fri vers av retardedslut
Läst 423 gånger
Publicerad 2007-09-12 20:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

retardedslut
retardedslut