Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

döda med passion

jag kan se en bild att jag skjuter skallen av dig, det enda jag skulle sammanfatta är att få se ditt vidriga blod på mina glödande hatfulla händer. och det enda jag skulle göra är att njuta av det korta ögonblicket som skulle bli en långvarigt sadistiskt minne blott som jag behåller för mig själv och ler.

(för skratta åt dom svaga är det enda vi kan
göra när vi själva känner att vi håller på att dö)




Fri vers av retardedslut
Läst 300 gånger
Publicerad 2007-09-13 18:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

retardedslut
retardedslut