Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
nej jag orkar inte bry mig om det inte blir bra vill bara få bort det


kan inte låta bli att titta på dig, fastän det värker i hela kroppen.

jag tänkte att
kanske är jag inte dum
kanske är jag inte den allra fulaste flickan i världen
det kanske finns en pojk för mig där ute
som vill bry sig om mig och gå på promenader
när det regnar och hålla handen

men så ser jag dig
och det var ju du och jag
det är ju dig jag vill hålla i handen
och se dum ut tillsammans med
det var ju du som brydde dig om mig

nu ler du mot mig
men inte på det där sättet
som får mig vilja studsa
nej
utan det sättet
\"jaha, det är nog bäst att jag ler så att hon inte börjar gråta eller något\"
och så ser du sådär halvt sammanbiten ut

jag kan säga att, det får mig inte att vilja gråta mindre
för varje gång jag ser dig så känns det som att du håller
i mitt hjärta, ett hjärta av glas
och så många gånger som du tappat det
och jag säger tappat för jag tror inte att du kastade det
men det är sönder i vilket fall som helst.
och det gör jävligt ont.




Fri vers av Mrscloudman
Läst 238 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-12 20:34



Bookmark and Share


    theredroses
den blev ju jätte bra. fint skrivet:)
2007-09-12

  Ulf Lagerholm
Du är en skicklig hantverkare
som hittar dom enkla, men för
den skull inte torftiga lösning-
arna.

Bra text enklare sagt.
Med humor och
självdistans.

Tackar
2007-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Mrscloudman
Mrscloudman