Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om att inte kunna styra sina tankar.


varför är du allt jag tänker på när jag bara vill glömma?

varför är du allt jag tänker på när jag bara vill glömma?
söndag. sol. sömnig. sorglig, sviken.
du borde gå ut! det är så varmt!
jag vill stanna inne. jag är kall.
kall efter dit svek.
vill bara glömma. ändå är du det ända jag tänker på




Fri vers av everlastingme
Läst 196 gånger
Publicerad 2007-09-13 17:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

everlastingme
everlastingme