Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om vackra saker som skadar.


vackra vackra smärtsamma rök.

Jag är inne på min femte rökelse på en timma nu.
Jag gillar röken.
Jag gillar hur röken luktar.
Jag gillar att titta på röken.
Den är så vacker när den slingrar sig upp mot taket.
Den ser så lätt ut. Vackra vackra rök.
Fast den irriterar mina ögon och får mitt huvud att kännas tungt kan jag inte sluta stirra på den.

Röken är precis som du.
Smärsam men vacker.
Omöjlig att sluta stirra på.




Fri vers av everlastingme
Läst 220 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-13 17:14



Bookmark and Share


    Oprofessionell
den här var bra, men skulle kunna vara bättre om du försöker arbeta omkring att använda ordet \'\'röken\'\' hela tiden då det känns lite irriterande och stör liksom min läsning

men som sagt, väldigt fin
2007-09-13
  > Nästa text
< Föregående

everlastingme
everlastingme