Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ont gör det

ont gör det så jag
vill ej hitta hem

längre men ändå
gör jag det

fast jag inte vill
det gör ont för fan




Fri vers av nordström3
Läst 258 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-13 21:20



Bookmark and Share


  AjBi
Reell smärta... känner den. Bra formulerat, starkt.
2007-09-14

    JJ VIP
Hoppas att du trots smärtan tar dig hem! Mvh. JJ.
2007-09-13
  > Nästa text
< Föregående

nordström3