Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skullte börja allt med äntligen bara


äntligen

äntligen höst
äntligen ensam

äntligen inga kartor kvar
äntligen har batterierna tagit slut

äntligen rastas glödande visare
äntligen kan jag tända ett ljus

äntligen i mörka uggleskogen
äntligen susar en vindarnas vind
äntligen kan jag böja mitt spridda huvud

äntligen är det natt




Fri vers av nordström3
Läst 272 gånger
Publicerad 2007-09-14 20:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

nordström3