Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om att bli ett med musiken.


Musiken fyller tomrummet.

musiken strömmar genom hörlurarna.
jag blir ett med basen, melodin och texten.
jag känner mig inte ensam längre och noterna fyller tomrummet.
allt känns lättare och jag ler för mig själv.
glömmer bort världen runt om mig.
glömmer bort alla bekymmer.
nu är det bara jag och musiken. musiken och jag.
vi är som en och inget kan skilja oss åt.




Fri vers av everlastingme
Läst 348 gånger
Publicerad 2007-09-13 23:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

everlastingme
everlastingme