Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En vind.

En vind som färdas förbi. Tusentals mænniskor
i rörelse, gräset knakar, solen reser sig.
Det är vid liv.

är det Mordiskt? Eller vänligt?
Vill det mig väl.?!

I extasen såg jag i den skönhet.


Ensam sitter jag i mitt fängelse.
-Vad finns utanför min dörr?




Övriga genrer av EnVajandeTräd
Läst 247 gånger
Publicerad 2007-09-14 16:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

EnVajandeTräd