Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Light up your spliff.


fuck on

 

Tiden rör sig på lager.

Rörelsen släpar efter.

 

Hela hänger inte riktigt med men...

 

den kommer ikapp

och jag landar

 

i min trygghet

en stor god trygghet

 

jag vilar där ensam

tillsammans med allt

på avstånd




Övriga genrer av EnVajandeTräd
Läst 289 gånger
Publicerad 2007-10-23 21:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

EnVajandeTräd