Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
beställning.


väntar

 

väntar på en känsla i hjärtat

en varm god känsla som rinner ur mitt hjärta

till hela existensen tillvaro

 

Någon som petar på mig i höstmörkret.

tack.




Övriga genrer av EnVajandeTräd
Läst 296 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-01 02:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

EnVajandeTräd