Vibrera din jävel, Vibrera.

 

Är det skräckblandad fasa eller fasansfull skräck jag lider av, doktorn?

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vibrera din jävel, Vibrera.

 

Är det skräckblandad fasa eller fasansfull skräck jag lider av, doktorn?




Existensensminimum

 

Livsexistentiell hyperdimensionell identitetskris

Kämpar på existensens minimum

Flämtar för mitt existensberättigande

 

Hyperdimensionellt andningsnödläge med en släng av

Dödsångest Livsångest Identitetsångest och

Vibrationell stress

 

Andas in, andas ut. Måste lära mig att andas.


Crisis, Crisis, What is new on crisis?




Övriga genrer av EnVajandeTräd
Läst 342 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-12 10:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

EnVajandeTräd