Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det flyter upp en massa tankar, lika bra skriva ut dom


fyra nyanser av att bli dumpad .

du sa att det inte var någon annan
det var ingen
och jag var inte någon

jag vet inte varför det träffade mig
som ett skott i mitt hjärta
jag vet inte varför allting föll
och jag snubblade

men jag vet
att denna gången fanns inte du där
och du kunde inte dra upp mig
du satt inte där brevid
och höll i min hand
och såg sådär underbar ut

du var där borta
på andra sidan telefonen
och jag var här
och det var då det slog mig



jag är inte någon för dig längre,
nu är jag ingen.




Fri vers av Mrscloudman
Läst 455 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-09-14 19:53



Bookmark and Share


    Viktor Engström
Pauline. du är underbart bra.
2009-09-16

    Lewis
alltså gud verkligen en av de bästa ! du skrivier så grymt underbart och jag älskar dina texter. och finns här för dig <3
2007-10-16

  silvertejp
du skriver vackert och väljer dina ord perfekt för att förmedla känslan så att man förstår.
jag är i total beundran över att du kan skriva så rent och fint om sånt här.
för mig blir det oftast tjafs som inte förmedlar nåt alls förutom förvirring.
ja, du är grymt bra helt enkelt. :)
2007-09-14

  Just Emotions
en perfekt beskrivning... jag vet hur det känns.
Man tror att man nått botten av ensamhet, man tycker att man är ingen.. men MAN LEVER ÄNDÅ...

ta hand om DIG och DU LEVER.. Fortsätt leva...
2007-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Mrscloudman
Mrscloudman