Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Änglar finns...

 

 

 

att få dela stunden
få vara del av
möta i stort
ta del av smått
lägga en tanke
till vila i närhet

är att

se stunden
att få vara
i sitt lilla jag
ta del av tankar
och vila i sanningen

jag har mött
tjugofyra änglar

 

 

 

 

 




Fri vers av Leif Furstedt
Läst 194 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-09-15 00:09



Bookmark and Share


  aol
jaa änglarkanske finns fast dom inte syns men 5 stjärnor fördin fina dikt
2007-09-15

  Vilsen Annette-hittar vägen
MMMmmm ljuv musik i mina öron
Vet inte hur jag ska uttrycka mig!
2007-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Leif Furstedt
Leif Furstedt