Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Outtalad längtan

Instängd i mitt huvud
gömd bakom händer
finns ditt namn
i min mun

Låt oss linda fingrar
leka sammanväxta
viska orden
vi aldrig vågade




Fri vers av Sometimes_Always
Läst 231 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-15 10:43



Bookmark and Share


  dalida_bl
Härligt! Jag ser bilden du beskrev...Tack!

Hälsningar

EN /D/
2007-09-15

  Vilsen Annette-hittar vägen
:) Härlig!
Skönt formulerat!!!!
2007-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Sometimes_Always
Sometimes_Always