Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konstgjord andning

Mun

mot

mun

i ett gemensamt andetag


dina ögon
reflekterar
mina osorterade intryck


drunknar
i dina lungor

Andas




Fri vers av Sometimes_Always
Läst 431 gånger
Publicerad 2008-03-06 19:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sometimes_Always
Sometimes_Always