Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skärselden

Nakna fötter
vandrar över
krossade illusioner
lämnar blodiga fotspår
i rännstenen

Hårt faller regnet
när himlen gråter
över förtappade själar
i en vilsen värld

Fortsätt vidare
mot skärselden
utan att passera gå..




Fri vers av Sometimes_Always
Läst 451 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-06 19:39



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Skärselden är en romersk-katolsk villolära.

Det är himlen eller helvetet utan att passera gå.
2008-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Sometimes_Always
Sometimes_Always