Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Självförakt smakar illa

Jag tappade bort mig själv
någonstans mellan tankar, alkohol och skitiga lakan
Har gett allt jag kan
utan att räcka till
Nu är det dags att
öppna upp ditt huvud
och släppa ut mig
Knullad självbekräftelse
framkallar bara kväljningar
och undran vad som döljer sig inuti
bakom skam, smuts och smärta

Hur lågt kan man egentligen sjunka?




Fri vers av Sometimes_Always
Läst 447 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-09-15 10:44



Bookmark and Share


  jasminflowa
tills man slår i botten:) gillas
2007-09-15

  Vilsen Annette-hittar vägen
Grymt bra!
2007-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Sometimes_Always
Sometimes_Always