Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hud hård som is

Jag har förlorat skuggan
av mig finns inget kvar
inuti är utanpå bakom
det som en gång var

Sår som aldrig läker
närkontakt av smärta
under hud hård som is
finns minnet av ditt hjärta




Fri vers av Sometimes_Always
Läst 427 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-09-15 10:45



Bookmark and Share


  jasminflowa
smärtsamt vackert
2007-09-15

  Vilsen Annette-hittar vägen
Sorglig men bra!
2007-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Sometimes_Always
Sometimes_Always