Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dikt - Inte som jag ville ha

Jag känner mig sårad, å inte förstådd.
Jag känner mig sliten å anfådd.
Det är jobbigt när man inte har de så bra.
Jag fick de inte, som jag ville ha...




Fri vers av ~*~Malin~*~
Läst 226 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-15 15:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

~*~Malin~*~