Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skuggan och Solen

Jag ser min utmaning
i skuggan sa ljuset

Skuggan
skrattade men
blev bländad av

solen ....




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 278 gånger
Publicerad 2004-03-03 21:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan