Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Själslig dokusåpa


15 minuter

stjärnstunder av låtsasliv skapar viktigare vardag
befriar enfaldiga leenden bakom spruckna läppar
där mitt kött lämnar längtan under fingertoppar

är naken ända in
odödlig
så länge detta ögonblick varar




Fri vers av Sometimes_Always
Läst 259 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-16 10:56



Bookmark and Share


  Ronny Berk
så underbart sinnlig lyrik...en naken huds längtan...
2007-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Sometimes_Always
Sometimes_Always