Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Baklängesvolter av sanning

Bakom spegelglas roterar tankar
Utsmetad substans av verklighet
slår baklängesvolter av sanning



Lust lämnar inbrända avtryck på naken hud




Fri vers av Sometimes_Always
Läst 380 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-16 10:57



Bookmark and Share


  Ronny Berk
ja... så är... lust lämnar avtryck...naken hud glänser av välnad... finsaker...ja...
2007-09-16

    Noyle
än en gång, väldigt vackert.
2007-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Sometimes_Always
Sometimes_Always