Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Syndigt vacker

Du har aldrig varit så vacker
som när du gick ut genom dörren
och lämnade mig

Ser dig vandra nerför gatan
arm i arm med en lögn
medan dina läppar
lockar fram synder
som aldrig kan förlåtas




Fri vers av Sometimes_Always
Läst 506 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-09-16 11:01



Bookmark and Share


    undefined
Riktigt bra text, spec första stycket, för inget är så bra/fint som när man insett att man förlorat det!
2007-09-20

  Catrin
En underbar skapelse som berör mig alldeles särskilt... precis så.
2007-09-17

  Ronny Berk
ser jag outtalad saknad ..men med ett leende som förlåter alla de handlingar som vandrar vidare...
2007-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Sometimes_Always
Sometimes_Always