Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Likt sillar

Sommar
Går mot vinter
Hösten lämnar mig frågande

Övervintrar ensam
Ensam utan att vara utan
Utan mina tankar

Stark i mig själv
Inga hot framför mig
Bara hinder
Går att gå runt

Parkettgolv ligger tätt
Likt sillar inpressade döda
Döda men ändå nära
Nära i varandra

Triviala tankar
Färger möts och skapar harmoni
Jag kommer alltid stanna
Mitt i all kaos finns jag alltid

Tänker
Eller gör jag verkligen det
Nöjd ändå
Jag kommer alltid stanna
Stanna hos mig själv




Fri vers av mathsivan
Läst 319 gånger
Publicerad 2007-09-16 13:49



Bookmark and Share


  Sometimes_Always
Starka ord som inger en känsla av trygghet och självkännedom.
2007-09-16
  > Nästa text
< Föregående

mathsivan
mathsivan