Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi

Vi lever under samma himmel,
Har sett samma horisont,
Om vi skulle valt att drömma,
Skulle vi drömma om att leva under havets värld,
Fått uppleva det som havsfolket upplevt,
Att våga komma nära havsfolket,
Och bli ett med dom,
Att ha modet att träda in,
Och helas av deras vatten genom själen......




Prosa (Novell) av Fairy:*
Läst 163 gånger
Publicerad 2007-09-16 17:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fairy:*