Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du.

Jag älskar att vara nära dig,
Jag älskar att få känna din närvaro,
När jag ligger på ditt bröst och hör ditt hjäta,
försvinner min oro och stress,
När du håller om mig så känns det som om,
ingen kan ta mig ifrån dig, och att ingenting ont kan hända,
När ja hör din röst dunkar mitt hjärta snabbare,
När jag ser dig får ja fjärilar i magen,
När du säger kärleksfulla ord till mig, stannar min kropp upp,
och jag hör mitt hjärta dunka inom mig,
Jag älskar när du håller om mig när jag är ledsen,
då känner ja mig trygg och tårarna försvinner,
Jag älskar när du säger saker om oss,
som kan vara möjligt i framtiden,
Min trygghet är som störst när jag är hos dig.




Fri vers av Fairy:*
Läst 249 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-12-04 11:23



Bookmark and Share


  KLANG
kärleksskuttande poesi
2007-12-04

  Just Emotions
jättefint skrivet..
2007-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Fairy:*