Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I dina drömmar



Jag är nattmaran som rider
genom en svart spegelvärld.

Jag är ängeln som flyger
genom irrande tankar.

Jag är tanken som lever,
som du en gång släppte in
i dina drömmar.




Fri vers av Mari N VIP
Läst 239 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-16 19:30



Bookmark and Share


  Ronny Berk
så mörkt och så ljust tänker och skriver du...om någons drömmar...
2007-09-16

    Oprofessionell
den här gillar jag, dock skulle jag dumpa punkterna då dem liksom inte passar in riktigt och gör att texten inte blir hel eller vad man ska säga. men ja, den här var väldigt bra och jag gillar titeln
2007-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Mari N
Mari N VIP