Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Welcome to town boy, unwrap your gun boy.


Mörkrets furste VS stjärngosse

Våldtar din kvinna. Torterar dina barn i din åsyn. Du kommer ångra den dagen då du mötte mig. Du skall döden dö, en gång för alla, nu gör vi upp. Go out with a bang. Jag är trött på dig och ditt ständiga tjat. Stick hem till var faaaan du än kom ifrån och ta dina nissar med dig. Vi vill inte ha dig här, du är inte välkommen. Ner, ner i underjorden med dig din jävel. Kommer du upp igén skall jag möblera om ansiktet på dig så kärringen gråter när hon får se dig. Det är sista varningen. Jag räknar till tio. Ett. Två. Tre.

Jag skall sparka dig opp i luften så du aldrig mer kommer ner igen.

Fyra.

Kom inte hit och kaxa dig med ljusets krafter. För det blir pisk, illröd stjärt. Däng varje gång. Fatta. Bend over så skall jag knulla dig astralt tills du inte vet vad du heter.

Fem. Sex. Sju.

Varje gång, fatta. Du falla pladask för mig. Ingen chans. Finns inte på kartan. shackablackablacka When I come around / Looking for you / madeyez, zippin on a can of penzoil / look around. You are alone now mathafacker. Haha..

Åtta.

Du veta inte ditt eget bästa.

Nio.

Gå hem.

Tio.













(Dont fuck with the unfuckable, cuz we fuck you up good, for a long time, tills orgasmen vibrerar in ljuset i ryggmärgen på dig, tills du fattar att du inget fattar.)




Övriga genrer av EnVajandeTräd
Läst 307 gånger
Publicerad 2007-09-17 00:59



Bookmark and Share


  Lyckohäxan Enediel
Den här gilla jag :)
Trots alla råa ord så innehåller den mycket värme.
2007-10-02
  > Nästa text
< Föregående

EnVajandeTräd