Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleksbett

när hjärtat slår extraslag
så tar jag av mig allt
andas dubbla andetag
och smakar hudens salt




Fri vers av Sometimes_Always
Läst 252 gånger
Publicerad 2007-09-17 19:12



Bookmark and Share


  stella
Liten godsak!
2007-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Sometimes_Always
Sometimes_Always