Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nästan naken

Medan min mun krampaktigt håller orden
tyngd av allvaret bakom smaken
dina läppar lämnat kvar
bara vet jag
att dina ögon ser ända in
rakt igenom




Fri vers av Sometimes_Always
Läst 205 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-17 19:13



Bookmark and Share


  Catrin
Tycker mycket om första meningen.. just så känns det.
2007-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Sometimes_Always
Sometimes_Always