Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Interstellär kärleksaffär

Du känner natten
och kan kalla stjärnorna
vid dess rätta namn
I din månglans
speglar jag mig
med munnen full av
kometer

Med ögon som svarta hål
slukar du mig inifrån
Kastar min kropp
genom bälten av
asteroider
för din skull

En intergalaktisk längtan
som skapar
galaxer av lust
Vill resa med
ljusets hastighet
mot din sol




Fri vers av Sometimes_Always
Läst 254 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-17 19:18



Bookmark and Share


  noname_realmind
Vilken superskön dikt. Coolt!
**bokmärker**
2010-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Sometimes_Always
Sometimes_Always