Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hans skönhet...

Hans sätt berör mig
Berör mig så som ingen tidigare gjort
Hans yttre skönhet är stor som universum
Och hans själ större därtill
Hans fina stubbiga ansikte
Så mjukt trots stubb
Hans läppar så mjuka som en chokladpralin
En chokladpralin som sakta, sakta smälter i gommen
Hans hud vidrör min
Hans hand smeker varsamt mina kinder
Han säger att dom är mjuka
Jag trivs
Vi kysser varandra
Kyssen varar för evigt
Den är perfekt
Så perfekt som ingen tidigare varit
Vi kramas hårt, hårdare, hårdast
”vad mysigt” säger han
mysigt är en underdrift i mina tankar…




Fri vers av Nadice
Läst 342 gånger
Publicerad 2007-09-17 19:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nadice
Nadice