Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Se mig när du blundar

det smärtar att krypa nära
öppna upp
en stunds ömhet
kostar mer än vad det smakar
behöver dock bekräftelse
på min existens

lämna mig ifred
men inte ensam

Se mig när du blundar




Fri vers av Sometimes_Always
Läst 409 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-17 19:23



Bookmark and Share


  Catrin
Träffar rakt i hjärtat, pur poesi!!
2007-09-18

    ingvar VIP
Instämmer helt med Onådd. Sköna och tänkvärda rader!
Ingvar
2007-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Sometimes_Always
Sometimes_Always