Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

stavas pappa med två p?

Du vill tro att du är önskad
Du vill tro att du saknad är
Men det ända jag kan säga är
Du kan fortsätta tro...
Här fins ingen saknad att finna

Vi sågs den där soliga dan
På torget där en gång du var barn
Solen förgyller vår dag
Men vår historia är långt ifrån solskenets dal

Du verkar tro att allt är glömt
Att allt du inte gjort ändå finns där
Du verkar tro att det du velat säga är det du sagt

Du frågar hur är det fatt?
jag svarar \"du betyder inte ett skvatt\"

Tårar av tomhet trillar tätt
Tätt mellan timmarna
Timmarna som gett
Gett mig allt
Men ändå inget




Fri vers av Nadice
Läst 333 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-17 19:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nadice
Nadice